Проблем за Барселона: Депай не иска да си тръгва

Той държи да изпълни договора си с каталунците

Проблем за Барселона: Депай не иска да си тръгва

Ръководството на Барселона се страхува, че няма да може да продаде ненужния Мемфис Депай тази зима, въпреки че много клубове проявяват интерес към нидерландеца. Липсват обаче конкретни предложения.

Според ръководството на каталунския клуб това се дължи на факта, че Депай блокира всички предложения, които идват към него. Клубовете се свързват с Мемфис, за да разберат какви са плановете му за бъдещето, но нападателят отговаря, че е готов да напусне едва през юни, когато изтича договорът му с „блаугранас“. Това хвърля в отчаяние лидерите на клуба, които искат Депай да си тръгне, пише Marca.

Отбелязва се, че треньорският щаб на Барселона третира тази ситуация по различен начин от ръководството. Шави е доволен от Мемфис и смята да разчита на него през втория дял от първенството.  

Напускане на Мемфис ще позволи да се удължат договорите с някои играчи. Шефовете смятат, че е дошъл моментът да напусне, тъй като може да стане свободен агент през юни. Ако смени клуба през зимата, каталунците ще получат поне пари за него. Рома, Манчестър Юнайтед и Нюкасъл се интересуват от него.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки