Юнайтед с готовност да върне Жиру на Острова

Отборът усилено търси нападател

Юнайтед с готовност да върне Жиру на Острова

Манчестър Юнайтед продължава търсенето си на нов нападател и е набелязал поредно име, което да води атаката на тима. Става дума за тарана на Милан Оливие Жиру. Съобщава се, че в списъка на „червените дяволи“ са още Рандал Коло Муани от Айнтрахт Франкфурт и Маркъс Тюрам от Борусия Мьонхенгладбах, като се говори, че от „Олд Трафорд“ дори вече са отправили конкретно предложение за сина на френската легенда Лилиан Тюрам.

Жиру обаче е последното име, което бива свързвано с трансфер в Юнайтед. Ако той стане факт, това ще бъде третият му период в Англия след престоите му в Арсенал и Челси. „The Times“ твърди, че 36-годишният нападател е твърдо в опциите пред клуба, след като едва ли цел №1 Жоао Феликс ще бъде привлечен заради високите финансови претенции на Атлетико Мадрид.

Юнайтед има желание да се възползва от ситуацията с договора на Жиру на „Сан Сиро“, за да го привлече на „Олд Трафорд“. „The Times“ посочва, че французинът би бил повече от щастлив да остане в Милан, ако „росонерите“ му предложат ново споразумение.

Жиру вкара девет гола за италианския шампион този сезон, включително четири пъти в Шампионската лига. На Световното първенство в Катар пък той отбеляза четири попадения и задмина рекорда на Тиери Анри, като по този начин се превърна в голмайстор №1 в историята на Франция.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки