Тен Хаг с много тежки критики за трансферната политика на Манчестър Юнайтед

"Направиха се средняшки трансфери", обяви мениджърът на тима

Тен Хаг с много тежки критики за трансферната политика на Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг критикува остро трансферната политика на „червените дяволи“ преди пристигането му на „Олд Трафорд“. Той заяви, че трябва да прави чудеса и големи промени, така че отборът да тръгне напред.

Юнайтед финишира шести във Висшата лига миналия сезон, на 13 точки от топ 4 и участие в Шампионска лига.

Нидерландецът успокои, че бързо е идентифицирал проблемите, с които си има работа. Той също критикува атмосферата в съблекалнята и нивото на футболистите си.

„Към Манчестър Юнайтед никой не изпитваше страх през изминалия сезон. Нямаше дух. Видях отбор, в който липсваше динамика. Менталната издръжливост беше лабилна. Видях го като човек отвън и го потвърдих през първите няколко седмици в тима. Разгледах традициите на Ман Юнайтед. Как в миналото бяха толкова добри“, каза в интервю пред Voetbal International Тен Хаг.

„През последните няколко години клубът закупи много футболисти, които не бяха на нужното ниво. Повечето от покупките бяха средняшки. За Юнайтед средното ниво не е достатъчно. Фланелката на Манчестър Юнайтед тежи повече. Трябват футболисти с характер, които могат да играят под огромно напрежение. Затова взимането на Каземиро беше толкова важно за нас. Заедно с Рафаел Варан имаме двама футболисти, които могат да печелят титли“, продължи Тен Хаг.

„Маласия, Мартинес, Каземиро, Антони, всички те са бойци, докато Кристиан Ериксен е много добър технически, победител е и има страхотен характер. Искаме най-добрите сред най-добрите. Всеки футболист, който взимаме в Ман Юнайтед, трябва да е на най-високо ниво“, каза още мениджърът на манчестърци.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки