Официално: Дунав (Русе) привлече Емил Янчев от Пирин

Халфът подписа с "драконите"

Официално: Дунав (Русе) привлече Емил Янчев от Пирин

Дунав Русе привлече още един нов футболист, който идва от отбор от Първа лига. Това е 23-годишният Емил Янчев, който играе на поста дефанзивен халф, като в същото време се справя много добре и като централен защитник. За последно Янчев защитаваше цветовете на Пирин Благоевград. 

Емил Янчев е юноша на Черно море, като дебютира в Първа лига едва на 17-години. За “моряците” той записва общо пет сезона преди през 2021-а година да премине в Локомотив Пловдив.

В Пловдив Янчев се превръща в титуляр и още в първия си сезон на “Лаута” записва 21 мача в шампионата на Първа лига. Играе и в двата мача на Локомотив Пловдив срещу Копенхаген в турнира “Лига Европа”.

През настоящия сезон Емил Янчев беше част от състава на Пирин Благоевград, където записа осем мача като титуляр през първия полусезон.

“Престои ни много тежък втори дял на първенството и затова правим всичко възможно да се подсилим адекватно. Благодаря на ръководството, че успя да осигури смея да твърдя добри попълнения, всички с опит от Първа лига. Само се моля да нямаме толкова много проблеми с контузии, за да можем да сме в най-добрата си светлина и да радваме хората на Русе”, заяви старши-треньорът Людмил Киров.

Емил Янчев заяви: “Идвам в Дунав, за да помогна на отбора. Приех тази оферта, защото виждам, че има много потенциал и вярвам, че имаме поле за развитие през пролетния дял. Не мисля, че разликата с лидерите е голяма. Ще се борим във всеки мач за победата, за да зарадваме хората.”

В същото време клубът ще се раздели със Станислав Вълчев, след като двете страни прецениха, че най-доброто решение за футболиста е да потърси своето щастие другаде. Клубът изразява своята признателност към играча за неговата работа и му пожелаваме успех в личен и професионален план.

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

Изненада: Монтана се раздели с треньора

Николай Митов напусна „Огоста“

Треньорът на Струмска слава за съдийството срещу Спартак (Вн): Пълно безумие!

„Вината е в нас, защото не сме подготвени физически да играем 10 срещу 14“

Спартак (Варна) с активно участие в кампанията „Аз Вярвам и Помагам“

"Сърце, усилие и екипен дух!"

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки