ФИФА удари здраво ПСЖ

От централата със сериозно предупреждение към "принцовете"

ФИФА удари здраво ПСЖ

Пари Сен Жермен трябва да намали много високата сума която плаща за заплати, а вече не може да отдава играчи под наем по време на зимния трансферен прозорец, тъй като получи забрана за това от ФИФА заради достигане на лимита, съобщава „L'Équipe“.

Парижани пратиха Жоржиньо Вайналдум в Рома, Мауро Икарди в Галатасарай, Юлиан Дракслер в Бенфика, Абду Диало в РБ Лайпциг, Левин Курзава във Фулъм, Андер Ерера в Атлетик Билбао, Колин Дагба в Страсбург и Леандро Паредес в Ювентус.

Единственият начин ПСЖ да получава пари и да намали разходите си за заплати е да продава футболисти, както направи с Пабло Сарабия, който отиде в Уулвърхемптън.

Старши треньорът Кристоф Галтие заяви, че парижани ще търсят негов заместник, но от гледна точка на финансовия феърплей това изглежда много трудно, почти невъзможно.

Вратарят Кейлор Навас се е насочил към изходите на „Парк де Пренс“. Костариканецът има само един мач през този сезон, а раздяла с него може да помогне много на клуба, тъй като заплатата му е една от високите.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки