Цирк! Треньорът на Балкан (Ботевград) ударил колега след контрола

Вижте и версията на специалиста

Цирк! Треньорът на Балкан (Ботевград) ударил колега след контрола
Със страшен скандал завърши контролата Балкан Ботевград - Локомотив Мездра (2:3), информира "Конкурент". Tреньорът на гостите Диан Попов е бил ударен първо от футболист на съперника,  след това и от Иван Редовски, който е треньор и президент на Балкан. 
 
През второто полувреме Здравко Атанасов ударил в главата Диан Попов, а след края на мача същото направил и наставникът на ботевградчани Иван Редовски, който е бивш футболист и наставник на тима от Мездра. 
 
Треньорът на „железничарите“ потвърди информацията. 
 
„През целия мач Редовски псуваше мен и моите футболисти. Вместо да ги успокои, той ми нанесе удар след последния съдийски сигнал. Ще сезирам БФС, защото при подобен инцидент в официален мач побойниците ги вадят от футбола поне за 1 година“, каза треньорът на Локо Мездра - Диан Попов пред "Конкурент".
 
Мачът ще се запомни със скандалното съдийство на местни рефери, които отсъдили 4 дузпи в срещата, допълва изданието.
 
Иван Редовски опроверга категорично обвиненията на Диан Попов. 
 
"Няма нищо вярно в това, че съм бил този човек. Аз със заплатаджии не се занимавам. От 9 години давам пари за футбола в Ботевград, а това човече, което се е оплакало, няма да обсъждам.
 
Мачът беше здрав. Никой никого не е бил. През първото полувреме реферът изгони техния нападател за псувни и реплики от него. Тогава треньорчето им влезе за първи път на терена. До края на мача го направи още няколко пъти… Ние се държахме даже прекалено възпитано. Никой не е бит. А това човече не спря да ни обижда и псува – мен и футболистите ми“, заяви Редовски.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки