ПСЖ би Монпелие, Мбапе изпусна две дузпи (ВИДЕО)

Двубоят бе с пълен превес за парижани

ПСЖ би Монпелие, Мбапе изпусна две дузпи (ВИДЕО)

Пари Сен Жермен постигна важна и мъчителна победа с 3:1 при гостуването си на Монпелие от 21-ия кръг на Лига 1. Голямата звезда на парижани Килиан Мбапе пропусна дузпа, повторното и изпълнени и добавката след това, а за капак на всичко се и контузи. ВАР не зачете две попадения на ПСЖ.

Шампионът остава лидер в класирането с 51 точки в актива си, на пет пред втория Олимпик Марсилия. Монпелие е 14-и с 20 пункта.

Двубоят можеше да започне прекрасно за ПСЖ, но вместо това началото бе кошмарно. Кристофър Юлиен извърши нарушение в наказателното поле и парижани получиха дузпа. Зад топката застана Килиан Мбапе, чийто изстрел бе спасен от вратаря. Изпълнението бе повторено, а с него отново се нагърби Мбапе, който отново бе спрян от вратаря, а при добавката също се провали.

В 21-ата минута вечерта на звездния нападател стана още по-кошмарна, след като получи контузия и бе принудително заменен от Уго Екитике. В 32-ата минута с травма излезе и Серхио Рамос, а неговото място зае Ренато Санчес.

Лионел Меси прати топката в мрежата на Монпелие в 35-ата минута. Попадението на аржентинеца обаче не бе признато заради засада.

В 47-ата минута Меси проби в наказателното поле и отправи страхотен удар, който обаче премина на сантиметри от десния страничен стълб.

Пет минути по-късно Ашраф Хакими получи добър пас и с удар в горния ляв ъгъл вкара гол. Той обаче също не бе зачетен, отново заради засада.

Само три минути след това ПСЖ все пак стигна до гол. Фабиан Руис бе негов автор, след като намери мрежата при добавка след отразен изстрел на Ашраф Хакими.

В 72-ата минута Фабиан изведе Лео Меси сам срещу вратаря, а за него не бе проблем да преквърли вратаря и да даде аванс на ПСЖ от две попадения.

Минута преди края на редовното Стефан Мавидиди пусна към Арно Мордин на границата на наказателното поле, а той с удар в долния десен ъгъл по чудесен начин се разписа за 1:2.

ПСЖ организира отлично нападение в добавеното време и след добрата отборна игра Уорън Заир-Емери оформи крайното 3:1 в полза на парижани.

Луис Енрике: Не бързаме да станем шампиони

Треньорът на ПСЖ обяви, че целта е отборът да вземе титлата, но не държи това да е много рано

10 от Барса рухнаха срещу ПСЖ (ВИДЕО)

Вижте подробности

Спортинг (Лисабон) с оферта да си върне Роналдо, дава му шанс да играе в ШЛ

Той има оферта от клуба в който стартира голямата му кариера

Радост в Интер Маями: Меси вече е здрав и се завръща сред титулярите

Травмата в бедрото му е отшумяла

Съвсем очаквано: Бенфика дава нов договор на ветерана Ди Мария

Аржентинецът играе страхотно, макар че е на сериозна футболна възраст

ПСЖ с амбициозен ход, ще се пробва за капитана на Челси Рийс Джеймс

Първите разговори между двете страни вече дори са стартирали

Бензема разкритикува съотборниците си в Ал Итихад

"Не мога да печеля сам мачове", категоричен е той

ПСЖ надви Марсилия на "Велодром" с човек по-малко (ВИДЕО)

Парижани спечелиха комфортно

Интер Маями загуби катастрофално без Меси в състава (ВИДЕО)

Отборът на аржентинеца отстъпи с 0:4 срещу Ню Йорк Ред Булс

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки