Илич: Допуснахме нелеп първи гол, но показахме характер

Треньорът на ЦСКА бе много доволен след обрата над Берое

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич сподели мнението си след изразителната победа на своя тим с 4:1 в Стара Загора като гост на Берое в мач от 19-ия кръг на първенството.

„Поздравявам Берое за играта и да похваля феновете по трибуните. След днешния мач феновете ни ще са наясно колко важни са за нас. Доволен съм, контролирахме целия мач. Имахме нещастието да получим такъв гол. Футболистите ми реагираха страхотно и заслужено спечелихме. Първото полувреме не беше толкова лошо. Липсваше ни самочувствие в завършващата фаза“, започна Илич.

„И друг път съм казвал, че имаме 26 футболисти, не са само титулярите. Тези, които влязоха от резервната скамейка се представиха много добре. Днешният мач е доказателство за това, че ЦСКА има харахтер да обърне мач. И преди да получим гола, имахме едно страхотно положение. Доминирахме и преди него“, продължи сърбинът.

„Когато получиш такъв нелеп гол, играчите трябва да покажат необходимата енергия и те го направиха.. Доволен съм от характера, който показахме, трябва да го показваме и в другите мачове. Спечелихме един финал с Берое, другата седмица идва следващият. Отново искам да благодаря на феновете. Имат заслуга за характера, който показахме. С добри игри можем да ги върнем на „Армията“, завърши Саша Илич.

Актуално


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки