Ибра: Дадох заплатата си на Леао, вече играе абсолютно безплатно

Шведът направи шокиращо разкритие, къдет на шега, къде не

Ибра: Дадох заплатата си на Леао, вече играе абсолютно безплатно

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович сподели, че е дал своята заплата на Рафаел Леао и вече играе безплатно. Шведът, къде на шега, къде откровено, обяви и планове да продължи кариерата си в клуба.

"Благодаря на тях (съотборниците и щаба на Милан), защото ми даваха сила, адреналин, мотивация да продължа. Без тяхната помощ щеше да е трудно. Чувствам се добре и ако погледнем назад, през последните година и два месеца не съм се чувствам, както се чувствам днес. Най-накрая съм свободен да правя това, което обичам - да играя футбол. Отново ще взривя стадиона“.

„Когато съм в страхотна форма, аз съм най-добрият в света. И не се шегувам. Ако продължа да се представям на същото ниво, ще остана в Милан още една година. Смятам да играя още няколко години“, заяви с усмивка на лице Ибрахимович пред DAZN.

Ибра коментира и преговорите с Рафаел Леао за нов договор. "Дадох му моята заплата, вече играя безплатно“, сподели през смях Ибра.

41-годишният швед играе за Милан от януари 2020 г. Договорът му с клуба изтича през лятото на 2023 г. и за моменат няма яснота какво смята да прави таранът през следващия сезон.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки