Филипов: Ще пуснем жалба срещу този съдия! Само той не видя дузпата!

"Имаше очевадна такава, всички я видяхме", каза изпълнителният директор на "червените"

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори след равенството 1:1 срещу Локомотив Пловдив на „Армията“ в мач от 22-ия кръг efbet Лига.

„Искам да заяви официалната позиция на ръководството на ЦСКА. В момента, в който излязоха наряди за тази седмица, ние знаехме какво ще бъде съдийството“, заяви Филипов.

„Официално ще пуснем жалба срещу съдията на този мач и искам този човек повече да не свири мач на ЦСКА. Това днес беше просто недопустимо. Искам да поздравя нашия отбор, защото 90 минути се бориха и търсиха победата. Създадохме много положения, играхме футбол, но пак казвам, че официалната позиция на клуба е, че не искаме този съдия да свири повече мачове на ЦСКА“, каза още Филип Филипов.

„Много ситуации имаше в мача, които ще се разгледат и ще се извадят. Имаше много ненужни прекъсвания на играта и имаше очевадна дузпа за нарушение срещу Брадли де Нойер, която не беше дадена. Не мога да се сетя за друга ситуация, в която съдията е извикан да преразгледа ситуацията, VAR видя дузпата, стадионът целия е видял дузпата и само главният съдия не видя дузпата“, завърши изпълнителният директор на ЦСКА.

Актуално


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки