Черно море с две победи на футзал

Вижте подробности

Черно море с две победи на футзал

Приключи поредният Футзален уикенд, провел се в прекрасната зала"Орловец" в Габрово. За пореден път, станахме свидетели на Варненска доминация на терена.

Крак поведоха убедителните лидери в редовният сезон Варна сити, който макар и драматично записаха поредна победа срещу бойкият тим от София - ДХС при резултат 5:4.

Момчетата на Бойко Косев владяха топката 95% от времето, но коравите Софиянци оцеляваха цял мач, със здрава защита и игра на контри...

С по 2 гола за Варна сити се отличиха Димитър Симеонов и Володимир Лоншаков,който отбелеляза и победният  5ти гол, две минути преди края. Във Втория  мач за съботният ден, Черно море победи ЦСКА футзал с 5:0. Водени от завърналият се в България сръбски спец Милош Тодорович, Моряците показаха ново лице и надиграха убедително младият тим на ЦСКА,които също показаха сериозен потенциал.

Първият мач за Неделя бе Черно море срещу ДХС. Всички очакваха дерби за 3то място в класирането , но такова не се състоя, защото Варненци победиха убедително с 5:0. Даниел Димов с два гола и прероденият Георги Карагеоргиев поведоха Черно море за тоталната доминация над класният тим с дълга скамейка ДХС.

Сръбският наставник на моряците, явно държи на по-висока агресия и темпо, което очевидно се харесва на играчите, видно от настроението им за игра. В заключителният за уикенда двубой, Варна сити - ЦСКА футзал, отборът от София отново се "опъна" на лидерите в първенството, но силите им стигнаха само за здрав мач, завършил 8:3...

За Варна сити силен мач записа Кристиян Братованов, за който мачът беше домакински, тъй като е от Габрово. Мачовете минаха спокойно, ръководени от Софийска съдийска бригада, вещо контролирана от делегатът Пламен Божидаров.

Следващият уикенд, мачовете са отново в Габрово, като в Събота 11.03 от 17. 00 Левски излизат срещу Черно море, а от 19.00 е дербито между вторите с класирането Амиго Северозапад срещу Варна сити.

В Неделя 12.03 от 11.00 играят Амиго и Черно море, а кръгът се затваря от 13.00 с мача Левски и Варна сити.

ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА...

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки