Усик прие офертата, иска Фюри да дари на Украйна

Вижте подробности

Александър Усик прие „алчното“ искане за разделение на парите 70:30 от шампиона на WBC в тежка категория Тайсън Фюри за мач обединяваш всички титли. Боят трябва да е на 29-и април на стадион Уембли. Украинецът обаче има едно условие – Фюри да дари 1 милион паунда на украинския народ веднага след битката.

Ако приемем, че Фюри се съгласи на сделката, ръководството на Усик ще трябва да получи условието за £1 милион като част от договора, защото ако това е просто на честна дума, може да не се случи.

Остава да видим дали Фюри ще приеме условието, поставено от шампиона на IBF, WBA & WBO Усик, защото ако Тайсън не иска битката, той ще използва този милион като извинение за отказа, което ще накара Фюри да изглежда ужасно в очите на феновете

Ще бъде интересно да видим какъв ще бъде отговорът на Фюри, след като Усик прие условието 70:30.

„Хей, алчен Шкембак, приемам предложението ти да се бия на 29 април на Уембли и парите да са разделени 70:30, но ще обещаеш да дариш 1 милион паунда на Украйна веднага след битката. И за всеки ден от закъснението ще плащаш 1% от приходите си на украинския народ. Сделка???? @tysonfury“, написа Усик в Инстаграм.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки