Спалети: Ким наистина е най-добрият защитник в света

Треньорът на Наполи е доволен от успеха над Аталанта

Спалети: Ким наистина е най-добрият защитник в света

Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети говори след успеха на Наполи над Аталанта с 2:0 в мач от 26-ия кръг на италианската Серия А.

„Забавлявахме се през тази седмица, защото видяхме как след серия от 20 мача без поражение, при първата загуба глутницата се нахвърля върху плячката си. Беше невероятно“, пошегува се наставникът на Наполи.

„Когато приемеш работата в клуб като Наполи, опознаваш историята и емоциите на феновете към клуба. С публика като тази трябва да се целите наистина в големи постижения и да се сте смели, а също да имате и малка доза въображение. Всички желаем Наполи да бъде шампион, но все пак има още много мачове и трябва да покажем истински характер до самия край“, заяви Лучано Спалети.

„Хвича Кварацхелия е страхотен, ако защитникът му обърне гръб, то той е свършен“, коментира наставникът на Наполи играта на грузинския офанзивен футболист в двубоя.

„Ким-Мин Джае прави поне по 20 невероятни неща по време на всеки двубой. За мен той наистина е най-добрият централен защитник в света. Когато започне да бяга с топката в краката, той показва страхотен дрибъл. Ким може да вкара топката в наказателното поле на съперника само за пет секунди“, завърши Лучано Спалети.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки