Едва удържаха Заги след дербито, той скочи на съдиите

„Тези хора са крадци и трябва да ги наказват!“

След края на дербито между Локомотив (София) и Славия, спечелено с 1:0 от „железничарите“, треньорът на „белите“ Златомир Загорчич беше изключително гневен.

Сръбският специалист с български паспорт нахлу на терена в „Надежда“ и започна да крещи по всички, докато треньорът на вратарите при гостите Радостин Станев опитваше всячески да го успокои. Специалистът беше бесен на съдиите и отсъжданията им в хода на мача.

На прибиране в тунела пък Заги влезе в словесен спор и с феновете на Локо Сф, които започнаха да го ругаят, но и той не им остана длъжен. В крайна сметка, с помощта на съдиите и част от футболистите на Славия, треньорът се прибра в съблекалнята.

„Бяхме по-добри от Локомотив. Не съм съгласен с всичко, което арбитрите показаха като отсъждания. Прекаляват изключително много. Лесно им е - дадоха ми жълт картон. Това, което се случва със съдиите, е престъпление“, отсече Заги.

„Надиграхме ги през 90-те минути. За мен това при отменения ни гол не е нарушение. Тези хора са крадци. Не знам каква друга дума да използвам. Ние имаме своите проблеми, но виждаме какво прави съдията през цялото време. Такива съдии трябва да ги наказват. На него му е лесно да ми покаже жълт картон, а за реферите какво да кажем. Съдийството в българския футбол е абсолютна трагедия.“

Още от HOME

„Тогава наградата ще бъде още по-голяма“, заяви Светльо Ковачев

„Радвам се, че Ботев излезе с децата, но защо не го направиха срещу нас“, пита треньорът

„Утре ще разберете с кого преговарям“

Вижте какво каза треньорът на Ботев Пд след загубата от Арда

„Знаем, че се изправяме срещу много силен отбор“

„Напускам с ясното съзнание, че дадох всичко от себе си“

„Сам човек не може да направи абсолютно нищо“, изтъкна той

Вижте групата на България и коментара на нашия селекционер

Ноле надигра Карен Хачанов и продължава напред

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки