Николай Киров: Трябва да направим промени

„За нас е много добре, че тази пауза идва“

„Най-много се ядосвам, когато губим такива срещи. Съперникът, без да има игрови превес, поведе с 2:0, а отделихме 2 тренировки тази седмица на статичните положения, защото знаехме, че скачат добре.“

Това каза треньорът Николай Киров след загубата на Берое от ЦСКА 1948 в Стара Загора с 1:3 в мач от XXIV кръг на Първа лига.

„В атака не успяхме да отбележим достатъчно, но това са най-лошият тип двубой. Накрая останахме с 10 човека и рискувахме всичко. Допреди това мачът беше равностоен. Това е поредица от няколко мача, в които не сме надиграни, но губим, което не е добре. Имаме проблеми в завършващата фаза – вижда се“, отбеляза Киров.

„За нас е много добре, че тази пауза идва, тъй като трябва да се направят промени. Дали в схемата, дали в поведението ни на терена. Сега имаме 3 седмици да работим и идва в подходящ за нас момент, тъй като трябва да направим промени. При стандартните положения са поправими нещата. Нашата защита изцяло са нови футболисти и е нормално да имаме проблеми там. До 60-70 минута нямаше надиграване в игрова ситуация. Проблемите започнаха при свободните пространства. Имаме тревоги в двете фази. Надявам се и двамата човека, които документално трябва да дойдат при нас, да могат да влезнат и те и да помогнат в двете фази“, каза Белия в ефира на Диема спорт.

„Проблемът ни е, че с отборите около нас в класирането допускаме грешки. Това се отразява на точките. Срещу отборите, които са по-напред, каквото вземеш е добре дошло. Предният двубой взехме една точка, но трябва да се концентрираме именно върху тези двубой. Ако не сме уверени, че ще спасим Берое, как да го предадем на състезателите? Въобще не коментираме изпадане.“

Още от Коментари

Нападателят на Тотнъм пред дилема след уволнението на Конте

Ето и подробностите

„Шансовете това да се случи са 50 на 50“, смята Кун

„Утре ще бъде голяма битка“, заяви капитанът на България

„Червените“ с национал №15

„Знам какво представлява този клуб и офертата ми е релевантна"

„След победата над Ливърпул всички се целуваха и плачеха“, спомнят си легендите на ЦСКА

Вместо да "надгради" след успехите, бизнесменът почти докара клуба до фалит

„Животът му би бил скучен, ако беше поставил рекорд още на 22 години“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки