Феновете на Тотнъм искат яснота от ръководството

За ситуацията с Фабио Паратичи

Управляващият директор на Тотнъм Фабио Паратичи ще напусне поста си начело на английски клуб след като от Международната футболна федерация (ФИФА) разшириха обхвата на наложената му забрана в Италия в световен мащаб, пише агенция ДПА.

До момента санкцията срещу няколко бивши служители на Ювентус да не заемат футболни длъжности, включително Паратичи, за фалшиво счетоводство, бе действаща само в Италия.

От Тотнъм публикуваха във вторник интервю с 50-годишния италианец, в което той казва, че раздялата с Антонио Конте е била „правилното решение за всички“, а клубът е „концентриран“ в подкрепата към временния мениджър Кристиан Стелини в опита да си осигури финиширане на сезона в топ 4 на класирането.

От фенклуба Tottenham Hotspur Supporters' Trust призоваха днес ръководството на Тотнъм за изясняване на ситуацията.

„Новината за разширяването на санкцията на Паратичи е изключително притеснителна за клуба. Без мениджър, без директор по футболните въпроси и неяснота около голямата ни звезда в състава. Феновете заслужават за чуят ясно изявление за стратегията на клуба, за да са сигурни, че планът на ръководството ще донесе успех и стабилност“, се казва в позиция от фенклуба.

Още от HOME

Националът на България за Купа "Дейвис" загуби от Сезар Крецу с 3:6, 4:6

Въпросителните са много...

Треньорът на Ювентус за следващия сезон не е ясен

„Нямам много успехи срещу Рафа, той ме мотивира“

Българският пилот завърши 11-и във Формула 3

„Успях да поддържам курса в трудни моменти“

Надявам се на добри класирания, за да стигна до олимпиадата, каза гимнастикът, след като вчера стана първи пред родна публика

Миналогодишният победител Серхио Перес ще стартира последен, след като се удари в стената на първия завой

На 6 юни България започва участието си във Волейболната лига на нациите

Актуално


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки