Голяма цел на Реал (Мадрид) и Манчестър Юнайтед има "агентски" проблеми

Габи Вейга е сред най-обсъжданите имена за тази година

Талантливият футболист на Селта Виго Габриел Вейга е може би един от най-обсъжданите през 2023 година, след като прави страхотно впечатление през настоящия сезон в испанската Ла Лига.

Това лято ще бъде решаващо за бъдещето му, след като клубове като Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед проявяват интерес към негов трансфер още през летния прозорец. Освен тях, още Арсенал и Нюкасъл Юнайтед следят изявите на 20-годишния халф.

Договорът на Вейга с предишния му агент изтече и така той остана без свой представител, докато големите клубове се дебнат за оферти, съобщи „AS“. Големите клубове, които имат интерес към Вейга са били „бомбандирани с оферти“ от фалшиви агенти, които се представят за такива на талантливия футболист. Тъй като той няма представителство, различни агенти твърдят, че са негови представители или поне дават ясно да се разбере, че ако им представят оферта, те ще осигурят сделката с Вейга и Селта.

Въпреки създалата се ситуация, семейството на Вейга обмисля да се справи със ситуацията, след като са наясно, че това може да им спести около 6-7 милиона евро. В своя договор Вейга има откупна клауза, която е на стойност 40 милиона евро, а тя ще се окаже ключовият фактор в бъдещата сделка.

Още от Реал Мадрид

Той ще получи нов договор и място в състава

Хърватинът се сбогува с нападателя

Французинът спаси тима си от загуба

Германският национал може да акостира на "Бернабеу"

Вижте подробности

"Кралете" стигнаха до крайния успех

Вижте подробности

Вижте подробности

Халфът подписва за 6 години, чакат само развръзката за титлата в Германия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки