Шеф в ЦСКА: Някои отборчета си обиграваха юношите в Разград

„Саша Илич има договор - остава и работи“

Шеф в ЦСКА: Някои отборчета си обиграваха юношите в Разград

„Станахме втори в класирането с един невероятен точков актив. От 35 мача да постигнеш 85 точки е страхотно постижение, но и 90 да бяхме взели, пак нямаше да станем първи.“

Думите са на изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов след победата над Левски във вечното дерби с 2:0, която обаче се оказа пирова, защото Лудогорец също спечели мача си от последния кръг срещу Черно море и си осигури рекордна 12-а поред шампионска титла.

„Тези точки ние ги постигнахме честно и почетено. Нямахме късмета да играем срещу юношески формации, нямахме късмета съдии да ни решават мачовете. В някои даже бяхме ощетени. Това е ЦСКА. ЦСКА се бори докрай за шампионската титла. С високо вдигнати глави сме. Поздравявам футболистите, поздравявам треньорите за работата и постигнахме много сериозно постижение като точки“, посочи той.

„Аз не мога да имам претенции към Левски. Големите отбори не им отива този начин на поведение. Левски да си прави сметка като клуб, като отбор докъде е стигнал. Не съм бил тогава в ЦСКА (б.а. - когато има съмнения, че ЦСКА е дал мача на Ботев). От осем години съм юноша на ЦСКА. Минах и през мъжкия отбор. Винаги са ме възпитавали единствено и само да се боря за победа и когато имам неуспехи, да търся вината в себе си. Направихме грешки в два възлови двубои. Когато всеки мач играеш на 100%, отборът срещу теб се хвърля, натрупват се картони и контузии. Днеска имахме пет човека контузени, един наказан. Не успяхме да попълним групата. ЦСКА всеки един мач играе за победа и се бори за първото място“, изтъкна директорът и коментира бъдещето на треньора.

„Саша Илич има договор, остава, работи си. Няма никаква интрига около него. Знаем къде е нивото на българския футбол като качество. Лошото е, че поздравяваме съдията, когато е свирил правилно. Казваме „браво“, когато някой отбор играе феърплей. Основата на спорта е честността и затова хората идват на мача. Разочарован съм, че няма феърплей в българското първенство.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки