Българският шампион Амиго Северозапад приема тимове от Израел, Австрия и Швеция в ШЛ по футзал

Вижте подробности

Българският представител в Шампионската лига по футзал Амиго Северозапад ще бъде в предварителна група с израелския АСА Тел Авив Оус, австрийския Диамант Линц и шведския Йоребро СК в тазгодишното издание на турнира.

Това определи тегленият в централата на УЕФА в Нион жребий. Българският отбор е в Група B.

Амиго Северозапад ще бъде домакин на първата предварителна група от турнира, мачовете от която ще се играят между 22 и 27 август в зала „Асикс Арена“ в София.

Според условията на Шампионската лига по футзал, победителят и вторият от всяка от предварителните групи продължават към основната групова фаза, където отново са разделени на групи.

Ако спечели групата си, българският първенец ще бъде в Група 5 от Поток B. Там ще се изправи срещу шампиона на Хърватия МНК Динамо, срещу победителя от предварителна Група C и срещу втория най-добър отбор от групите на предварителния кръг.

Ако Амиго Северозапад остане втори, то има шанс отново да бъде в Група 5, но само ако е с най-добри показатели от останалите тимове, завършили на втора позиция в предварителните си групи. Мачовете от основните групи ще бъдат между 24 и 29 октомври и ще се играят в Хърватия. 

Победителите от четирите групи на Поток B се класират напред, като отиват в нови четири групи, участие в които вземат и първите три отбора от всяка от групите на Поток А.

Още от Футзал

Родният шампион изпусна шведите в "Арена София"

Амиго Северозапад започна с убедителна победа над австрийци

В първия мач софийският тим също надви Варна Сити

Те победиха Варна сити с 4:3 във втората среща в зала „Орловец” в Габрово

Втората и евентуално третата среща от серията ще се играят на 27.05. и 28.05

Вижте подробности

Вижте двойките в последните четири

Вижте подробности

Вижте подробности

ЕФБЕТ ЛИГА
Втора Лига
Трета Лига

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки