Аян Садъков - Сърбите са готови за цял мач, а за Йошев ще решавам утре

Старши-треньорът на Локомотив (Пловдив) Аян Садъков заяви, че отборът му е готов да излезе срещу Миньор (Перник) на стадион "Осогово" в Кюстендил тази неделя, съобщава официалният сайт на пловдивския клуб.

Аян Садъков - Сърбите са готови за цял мач, а за Йошев ще решавам утре

Старши-треньорът на Локомотив (Пловдив) Аян Садъков заяви, че отборът му е готов да излезе срещу Миньор (Перник) на стадион "Осогово" в Кюстендил тази неделя, съобщава официалният сайт на пловдивския клуб. "Тренираме с настроение цяла седмица и знаем, че една победа срещу Миньор ще ни изкачи нагоре във временото класиране. Най-важното е да свикнем да играем еднакво добре както у дома, така и като гости." заяви наставникът на "черно-белите". Единствената въпросителна около разширения състав е бекът Ангел Йошев, който е получил травма на вчерашното занимание и днес сутринта не е взел участие в тренировката от 10.00 ч.. Едва утре, от 15.00 ч., когато ще се проведе последната тренировка и ще бъде определена групата за мача ще стане ясно дали ще може да се разчита на юношата на ЦСКА. Утре след края на заниманието, клубният автобус ще потегли за Дупница, където хотел "Рила" ще настани пловдивската делегация на режим преди двубоя.
"Контролата срещу Родопа през паузата на първенството не беше особено успеша за нас, тъй като съперникът ни имаше своите си проблеми с плащания и заплати и това нямаше как да не ни повлияе и на нас." коментира още Садъков. Той няма да може да разчита в следващите няколко седмици на вратаря Кирил Акалски, на който е нужна почивка, както и на получилия сериозно разтежение бразилец Том. "Павле Делибашич и Милан Милутинович се сработват със съотборниците си във всяка следваща тренировка, успяват и да намерят общ език с всеки един от тях. Показват подобрения и във физическото си състояние и смятам, че вече могат да изиграят пълни 90 минути." отговори на журналистически въпрос легендата на пловдивския клуб. Той уточни още, че ръководството на клуба не е поставяло конкретни цели за класиране на отбора след края на есенната част от шампионата.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки