Емил Велев - Беласица е сериозен съперник

Наставникът на Левски Велев говори днес на редовния си брифинг, пред утрешния двубой с Беласица, съобщава официалният сайт на клуба. „Имаме кадрови проблеми преди мача с Беласица. Както знаете Рабех е наказан. Гонзо е контузен и видяхте, че тренира индивидуално. Дарко Тасевски е получил болки в мускула след мача с Исландия и се надявам да не е нещо сериозно и да се върне в лагера. Жеан Карлос от миналата седмица тренира индивидуално. Бистрон получи лека умора от вчера и му дадох почивка, но ще играе в мача. Еньо Къстовчев вероятно ще му се наложи да бъде опериран. „Бразилецът, който е на проби при нас направи едва трета тренировка и все още не можем да се преценим неговите качества. Трябва да го видим в контролна среща. За централен защитник е доста нисък и вероятно ще го пробваме на друг пост". „През цялата седмица говоря, че Беласица имат млад и перспективен отбор и всяко подценяване от наша страна ще е фатално. Гледах два-три техни мача. Трудно ги побеждават останалите отбори. Случайно загубиха от Черноморец. Даже имаха доста повече положения от бургазлии. Играят доста дисциплинирано и моите момчета трябва да са концентрирани на сто процента за този мач. Горан Петров винаги има амбицията да направи нещо на „Герена". Похвално е това негово самочувствие, но ние сме Левски и трябва да побеждаваме във всеки мач". „Георги Петков има договор с Левски за 4 години. Не съм коментирал въпросът за оставането му на „Герена". Той е професионалист. Както видяхте, добре че беше той в Грузия, за да спаси националния отбор от загуба. Разчитам на неговия професионализъм и на качествата му. Аз не бих го пуснал да си тръгне, но ако собственика реши и ако има добра оферта, защо да не излезе. Ако от мен зависи бих го оставил на всяка цена". „Коментирали сме селекцията. Положението в Левски не е много розово. Но ние се стремим да работим максимално в тренировките. Тази пауза бе добре дошла за нас. Надявам се момчетата да го покажат в мача с Беласица", коментира Велев на днешната пресконференция.

Емил Велев - Беласица е сериозен съперник

Наставникът на Левски Велев говори днес на редовния си брифинг, пред утрешния двубой с Беласица, съобщава официалният сайт на клуба.

„Имаме кадрови проблеми преди мача с Беласица. Както знаете Рабех е наказан. Гонзо е контузен и видяхте, че тренира индивидуално. Дарко Тасевски е получил болки в мускула след мача с Исландия и се надявам да не е нещо сериозно и да се върне в лагера. Жеан Карлос от миналата седмица тренира индивидуално. Бистрон получи лека умора от вчера и му дадох почивка, но ще играе в мача. Еньо Къстовчев вероятно ще му се наложи да бъде опериран.

 „Бразилецът, който е на проби при нас направи едва трета тренировка и все още не можем да се преценим неговите качества. Трябва да го видим в контролна среща. За централен защитник е доста нисък и вероятно ще го пробваме на друг пост".

 „През цялата седмица говоря, че Беласица имат млад и перспективен отбор и всяко подценяване от наша страна ще е фатално. Гледах два-три техни мача. Трудно ги побеждават останалите отбори. Случайно загубиха от Черноморец. Даже имаха доста повече положения от бургазлии. Играят доста дисциплинирано и моите момчета трябва да са концентрирани на сто процента за този мач. Горан Петров винаги има амбицията да направи нещо на „Герена". Похвално е това негово самочувствие, но ние сме Левски и трябва да побеждаваме във всеки мач".

 „Георги Петков има договор с Левски за 4 години. Не съм коментирал въпросът за оставането му на „Герена". Той е професионалист. Както видяхте, добре че беше той в Грузия, за да спаси националния отбор от загуба. Разчитам на неговия професионализъм и на качествата му. Аз не бих го пуснал да си тръгне, но ако собственика реши и ако има добра оферта, защо да не излезе. Ако от мен зависи бих го оставил на всяка цена".

 „Коментирали сме селекцията. Положението в Левски не е много розово. Но ние се стремим да работим максимално в тренировките. Тази пауза бе добре дошла за нас. Надявам се момчетата да го покажат в мача с Беласица", коментира Велев на днешната пресконференция.

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки