Антон Велков пред Novsport.com: Повече войни не ни трябват, трябва ни едно истинско домакинство!

„Майкъла да се изказва по-умерено, все пак е бил част от Локо (Сф)”, призова спортният директор на „железничарите”

Антон Велков пред Novsport.com: Повече войни не ни трябват, трябва ни едно истинско домакинство!

Бившият треньор и настоящ спортен директор на Локомотив /София/ Антон Велков коментира пред Novsport.com назначаването на Емил Велев за нов наставник на „железничарите” и ситуацията в клуба като цяло.

Специалистът бе категоричен, че финансовите затруднения на клуба не са основната причина за слабото представяне на отбора, който понастоящем се намира в зоната на изпадащите с актив от 11 точки след 13 кръга.

„Избрахме Емил Велев, защото в момента ни е необходим един смел човек, който да осъществи нужните реформи в тима. Мисля, че не всеки един треньор би поел такава една отговорност, а на клуба определено е нужен някой с качества като на господин Велев.

Той не е от хората, които се церемонят много и това е една от причините, поради които бе предпочетен. Който иска да се стресира, да се стресира, а който иска да се успокои – ще се успокои”, заяви Тони Велков.

„И аз не мога да си отговоря на този въпрос, тъй като нямаме абсолютно проблеми в тренировъчния процес или в отношенията помежду си вътре в съблекалнята.

Четно казано нямаме точен отговор на това защо съставът изглежда по един начин в тренировъчния процес и по друг в официалните мачове.

Според мен обаче основният проблем на отбора в момента е, че характерът ни изчезна. Няма го, просто се изпари”, коментира доскорошният наставник на „железничарите”, след което бе попитан дали финансовите неуредици в тима влияят на представянето му.

„Финансовото състояние определено не е сред основните причини. Може би преди година това влияеше на момчетата, но не и сега.

Аз мисля, че една от основните причини за слабото ни представяне е факторът домакинство. Имаме футболисти, които са  чувствителни на тази тема и искат да играят на стадион „Локомотив”.

На нас повече войни не ни трябват! Нито с публика, нито с никого, трябва ни едно истинско домакинство”, категоричен бе новият спортен директор на „червено-черните”, който бе помолен да коментира думите на Георги Илиев-Майкъла, че е "несериозно Локомотив да го бият като брашнян чувал в столицата”.

„Този човек е бил част от Локомотив София и мисля, че от позицията на изпълнителен директор на ЦСКА, трябва да се изказва доста по-умерено, а не с този жаргон.”
 

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

Капитанът на футзалния Черно море: Мислим за титлата

Пламен Стойков се цели и в Шампионска лига

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки