Костадин Ангелов: Заслужено победихме Пирин

"Това е нашето лице, което представихме днес. Това е отборът, който искам да виждам. Днес играхме добре и заслужено победихме. Можехме да отбележим и по рано гола, но изпуснахме шансовете, които се откриха пред нас. Смятам, че трябваше да бъдем по-активни в атакуващ план. Мога да бъда доволен от тези три точки, защото срещу нас имахме един много добър отбор, какъвто несъмнено е Пирин. Тук си заслужихме победата и не мога да кажа, че тя се дължи на късмет. Може би имаше малко напрежение, защото победата бе задължителна", заяви Ангелов.

Треньорът на Ботев (Пловдив) Костадин Ангелов остана много доволен от победата на своя тим над Пирин с 1:0, предаде "Дарик Радио". Специалистът остана доволен от играта и смята, че Ботев започва да показва истинското си лице.

 

"Това е нашето лице, което представихме днес. Това е отборът, който искам да виждам. Днес играхме добре и заслужено победихме. Можехме да отбележим и по рано гола, но изпуснахме шансовете, които се откриха пред нас. Смятам, че трябваше да бъдем по-активни в атакуващ план. Мога да бъда доволен от тези три точки, защото срещу нас имахме един много добър отбор, какъвто несъмнено е Пирин. Тук си заслужихме победата и не мога да кажа, че  тя се дължи на късмет. Може би имаше малко напрежение, защото победата бе задължителна", заяви Ангелов.

Актуално

18:30 12/08 ЧЕРНО МОРЕ - ПИРИН 1:0
21:00 12/08 ХЕБЪР - СЛАВИЯ 0:3
21:30 12/08 Фрайбург - Борусия Дортмунд

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки