Венци Стефанов: Трябва да се започне на чисто

Ако смятате, че ще стане чудо, за да се класираме на Световно първенство, жестоко се заблуждавате, а и Сърбия има много добър отбор. Напомниха ми за националния ни отбор през 1994 година - играеха отлично и без да се гледат се виждаха.Това заяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов на летище "София" след загубата от Сърбия с 1:6.

Венци Стефанов: Трябва да се започне на чисто

Ако смятате, че ще стане чудо, за да се класираме на Световно първенство, жестоко се заблуждавате, а и Сърбия има много добър отбор. Напомниха ми за националния ни отбор през 1994 година - играеха отлично и без да се гледат се виждаха.Това заяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов на летище "София" след загубата от Сърбия с 1:6, предаде репортер на Novsport.com.


"Хората работят, пропуснаха едно първенство и сега имат добър отбор и добър треньор, те са с години пред нас. Проблемът при нас идва още от детско-юношеската школа. Такъв ни е потенциалът в момента и с тези футболисти трябва да ни стане ясно, че няма до постигнем нещо голямо. Няма мотивация в отбора. За мен не са виновни Пламен Марков, Борислав Михайлов или който и да е", допълни Стефанов.

Стефанов каза още, че не е против дебютантите в отбора, но отбеляза: “Аз не знам дали видяхте, но на един племенник един от сръбските защитници му взе топката от клек, клекнал беше и така му взе топката.”

“Знам, че ще започнат критики срещу Митко, но аз смятам, че той трябва да бъде съхранен, а не да бъде малтретиран. Чух лично от ортопеда на сръбския отбор, че има разтежение, до каква степен и колко е сериозно, това ще е ясно утре”, заяви Стефанов по повод ситуацията с Бербатов по време на мача със Сърбия, когато футболистът напусна двубоя преждевременно.

“Смятам, че трябва да се започне начисто”, каза в заключение Венци Стефанов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки