Апостол Апостолов пред Novsport.cоm: Поласкан съм, че ДК ме смята за по-значим от Стоичков

„Сигурен съм, че Цонко Цонев не знае какво означава амеба, защото е завършил по партийна линия”

Апостол Апостолов пред Novsport.cоm: Поласкан съм, че ДК ме смята за по-значим от Стоичков

Кметът на Симитли Апостол Апостолов, който е и финансов благодетел на футболния Септември (Симитли), отново коментира двубоя с Калиакра и последвалите наказания и нападки отстрана на неговия колега Цонко Цонев.

Както е известно, Дисциплинарната комисия към БФС наложи наказание от 5 мача на Анатоли Лулейски и го глоби с 1 500 лева. Освен това,  наказан бе и бившият рефер Апостол Апостолов с 1000 лева, а на клуба бе наложена и санкция от 500 лева заради нахлуване на зрител на терена. 

„Поласкан съм, че според Дисциплинарната комисия към БФС съм по-значима обществена личност от Христо Стоичков. Това страшно ме ласкае, защото, ако не бях такъв, трябваше тази същата комисия да накаже Христо Стоичков затова, че раздаваше шамари на (рефера на мача с Левски) Ахмед Ахмед. Щом съм по-значим, тази глоба от 3 000 лв. не ме притеснява”, заяви пред Novsport.com Апостолов, визирайки мача за Купата между Левски и Литекс (1:0) на „Герена”. Впоследствие той отговори и на кмета на Каварна Цонко Цонев, който в свое интервю го сравни с амеба и чехълче.

„Как може да ме наказват два пъти за едно и също деяние? Колкото до обвиненията, че съм опитал саморазправа с главния мениджър на Калиакра Левент Аврамов мога да кажа, че не съм извършил такова нещо. Дисциплинарната комисия не трябва да забравя какви глупости правеше Цонко Цонев, а не да се връзва на изявлението му. Защото това становище, което излезе след мача по медиите, е негово дело. На Цонко Цонев искам да му кажа да не плаче на чужди гробища и да му задам риторичния въпрос „знае ли какво означава амеба и чехълче?”.

Сигурен съм, че не знае, защото е завършил по партийна линия”, продължи градоначалникът на Симитли, който, както вчера направи изпълнителният директор Методи Стойнев, също се върна към предишния мач на неговия отбор срещу Светкавица в Търговище. Тогава при идентично нарушение, като това на Анатоли Лулейски срещу Ростислав Янков, юношата на Милан в състава на Септември (Симитли) Антонио Михайлов скъса връзки. Контузията го вади от игра до края на сезона. В този мач обаче въобще не беше показан картон на противниковия състезател.

„Нека Дисциплинарната комисия не мери с различен аршин!”

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки