Костадин Стоянов си връща титулярното място при Радуканов

С идването на Радуканов изстина мястото и на новопривлечения Мартин Камбуров

Костадин Стоянов си връща титулярното място при Радуканов
Костадин Стоянов е на път да си върне титулярното място в ЦСКА. Защитникът, който няма мач от година и половина, вероятно ще измести от състава Пламен Крачунов. В първия престой на Милен Радуканов именно Стоянов беше сред най-стабилните защитници на ЦСКА. А Крачунов дойде без изричното желание на треньора.

Откакто Радуканов отново стана наставник на ЦСКА, отборът изигра два мача. При 0:0 за купата на България срещу “Локомотив” (Сф) не играха нито Крачунов (лекуващ се от комоцио), нито Стоянов. Но при 3:1 срещу “Нефтохимик” в контрола Крачунов влезе само накрая. В този мач се видя ясно подобрение на кондицията от времето на Миодраг Йешич.

С централна двойка в защитата Стоянов - Апоспол Попов и под ръководството на Радуканов ЦСКА спечели купата и Суперкупата на България през 2011 г. В този период своенравният Стоянов беше и традиционен участник в националния отбор, но след това не бе желан нито от Стойчо Младенов, нито от Йешич.

С идването на Радуканов изстина мястото и на новопривлечения Мартин Камбуров, който все още няма официален гол за ЦСКА. През лятото ще се коментира и положението на камерунеца Нджонго Присо. При добра оферта нападателят ще бъде продаден.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки