Треньорският щаб в Зенит ще бъде попълнен от още един холандски специалист

Ръководството на руския футболен клуб Зенит Санкт Петербург ще допълни треньорския щаб с още един холандски специалист. Това заяви старши треньорът на отбора Дик Адвокаат на официална пресконференция преди двубоя със Спартак (Москва)

Треньорският щаб в Зенит ще бъде попълнен от още един холандски специалист
Ръководството на руския футболен клуб Зенит Санкт Петербург ще допълни треньорския щаб с още един холандски специалист. Това заяви старши треньорът на отбора Дик Адвокаат на официална пресконференция преди двубоя със Спартак (Москва).

На пресконференцията бе повдигнат още един въпрос от важно естество, касаещ ръководните постове в клуба. Според Адвокаат все още не е решен въпросът дали Константин Сарасния ще продължи да изпълнява функциите на спортен директор в клуба. По мнение на специалистът спечелил Купата на УЕФА длъжността изисква непосредствено присъствие, като едно от главните изисквания е жителството в Петербург. Клубът в момента очаква решението на Сарасния, които трябва да заяви какви са намеренията му относно бъдещето му в тима.

„Зенит се нуждае от победа срещу Спартак за да запази правото си на участие в турнира за Купата на УЕФА. Като цяло съм доволен от развоя на сезона, сега основните ни цели ще бъдат да усилим състава до максимална степен за предстоящия сезон”, допълни холандският наставник на Зенит.
Георги Пеев тренира индивидуално, може и да играе в следващия кръг

Амкар се подсилва с японец, в клуба се завърнаха Жеан Карлос и Вилям

Венгер иска Хонда за заместник на Сеск

Мениджърът на английския елитен Арсенал Арсен Венгер е набелязал звездата на ЦСКА (Москва) Кейсуке Хонда за заместник на Сеск Фабрегас, ако капитанът бъде продаден на Барселона, съобщава „Итасспортпрес”

Зенит с аспирации към Мексес

Руският клуб търси класен защитник и по-рано през лятото бе свързван с трансфер на Бруно Алвеш (Порто) и Салваторе Бокети (Дженоа)

Гледаме футбол само по сателита

ТВ+ разби конкуренцията, взе мачовете на българските отбори в Европа, пак ще дава испанското

Ренет в Сибир до две седмици

Славия ще осъществи още един трансфер това лято

ЦСКА (М) с пестелива победа над Криля Советов

Дзагоев бележи от бялата точка за 1:0 в 13-я кръг

Александър Младенов разтрогна с Краснодар

Двете страни се разделят по взаимно съгласие

До края на седмицата „Сборная” обявява състава за мача с България

Дик Адвокаат още не е в Русия, неговият помощник ще избира националите

Локомотив (Москва) би с 3:0 Алания като домакин

Иван Иванов и Иван Стоянов с цял мач

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки