Денис е новият Батистута, твърди агентът на играча

Агентът на Джерман Денис Лео Родригес заяви, че неговият клиент е поне толкова добър, колкото бившата звезда на Фиорентина и Рома Габриел Батистута.

Денис е новият Батистута, твърди агентът на играча
Агентът на Джерман Денис Лео Родригес заяви, че неговият клиент е поне толкова добър, колкото бившата звезда на Фиорентина и Рома Габриел Батистута. Аржентинецът, който премина това лято в Наполи, започна колебливо сезона в Серия А, но постепенно намери своята форма и дори записа първия си хеттрик за тима в мач срещу Реджина.

В Неапол имат големи очаквания от „Танка”, както е наричан Денис, а неговият агент дори вярва, че той е „новият Батистута”.

„Стилът на Денис е много сходен с този на Батистута. Може би Габриел бе по-добър в ситуациите един на един, но Джерман определено е по-техничен от него. Все пак Денис дойде в Италия съвсем скоро и има още много да се развива, но аз съм сигурен, че той може да стане дори по-силен от „Батигол”. Джерман играе със самочувствие и разбирателството с Езикел Лавеци много му помага”, заяви Лео Родригес пред Radio Kiss Kiss.

Наполи се представя много силно от началото на сезона, като в момента заема 4-то място в класирането и е на 4 точки от лидера Интер.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки