Сензациите в пресата: Коста Стоянов все по-близо до изхода на "Армията"

И още: Милен хареса млад аржентинец по видеозаписи, Мъри дава нов договор на холандец

Сензациите в пресата: Коста Стоянов все по-близо до изхода на "Армията"
Труд: ЦСКА узрява за раздяла с Коста Стоянов

Ръководството на ЦСКА изглежда узряло за раздя­ла със защитника Коста­дин Стоянов. Дошлият през 2009-а на „Българска армия" от Сливен футбо­лист създава непрекъсна­ти проблеми, играе слабо, а няколкото силни мача останаха в сянката на ло­шите черти.

Стоянов беше изваден от групата за двубоя срещу Лудогорец, а ЦСКА не допусна гол в мача за 0:0. Треньорът Милен Радуканов отне­се куп критики, защото реабилити­ра защитни­ка с идване­то си.

През зимата на два пъти шефовете спасиха кожата на Стоянов. Първо Стойчо Младенов заяви, че не го желае в ЦСКА. Но тогава за раздялата с треньора вече бе ясно и бранителят получи команда: „Чакай!"

Абсолютно аналогична бе случката с Миодраг Йешич, който също разжалва Стоянов. Тогава много­бройните директори на ЦСКА обясняваха как му се търси отбор, но в крайна сметка отново му бе каза­но да чака промяната. С идването на Радуканов за­щитникът стана твърд титуляр до мача с Лудогорец.

През зимната   пауза „Черноморец" беше един­ственият кандидат за Стоянов. Условието на „акулите" беше да го взе­мат без пари под наем и това бе на път да се случи, но новата треньорска про­мяна даде шанс на Стоя­нов, който не го използва.
 
Меридиан мач: Милен хареса млад аржентинец

Треньорският щаб на ЦСКА е ха­ресал млад аржентинец, който иг­рае в родината си. От "Армията" па­зят в тайна името на футболиста, футболистът действа като опорен халф, но може да изпълнява функ­циите и на плеймейкър.

Видеозаписи с мачове на аржен­тинеца са били изгледани от Милен Радуканов. Очаква се след месец ЦСКА да стартира преговори за футболиста. На "Армията" се надя­ват той да дойде при тях за малко пари - по начина, по който бяха привлечени бразилците Лукас Саша и Марсиньо.

Най-вероятно отново връзката е направена от мениджърите около „Титан", които вече доведоха някол­ко играчи от Латинска Америка. Често обаче техните трансфери се оказват пълен провал.

Меридиан мач: Мъри дава нов договор на холандец

Спортно-техничес­кият щаб на Ботев (Пд) възнамерява да предложи нов дого­вор на холандеца Марлон Перейра, тръби „Меридиан Мач". Спортният директор Сашо Александров и Мъри са доволни от представянето на за­щитника, като искат да задържат футбо­листа за по-дълго време на „Колежа". Перейра се бе дого­ворил само за 6 месе­ца, но ще удължи контракта си с „жълто-черните".

Станимир Стоилов няма да може да раз­чита на македонеца Бобан Грънчаров за следващите два мача, тъй като футболистът получи девети жълт картон и ще пропусне срещите с Пирин (ГД) и Локо (Сф). За сметка на това Сивард Спрокел се по­добрява и най-веро­ятно ще бъде използ­ван срещу неврокоп-чани. Бранителят во­ди индивидуални тренировки с помощник-треньора Цанко Цве­танов, за да влезе по-бързо в ритъм. След загубата от Берое Станимир Стоилов направи възстанови­телно занимание на стадион „Беркут" в Брестник.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки