Джанфранко Дзола и водените от него „Чукове” гостуват днес на Съндърланд

Уест Хям гостува днес на североизток срещу Съндърланд в търсене на добри резултати след последните си няколко притеснителни представяния в Премиершип

Джанфранко Дзола и водените от него „Чукове” гостуват днес на Съндърланд
Уест Хям гостува днес на североизток срещу Съндърланд в търсене на добри резултати след последните си няколко притеснителни представяния в Премиершип.

Карлос Едуардс може би ще представлява част от титулярния състав на Съндърланд, след като тимът му го прибра тази седмица след престоя му под наем в Улвърхямптън.

Защитникът на „Черните котки” Антон Фърдинанд ще се изправи срещу бившия си клуб, който напусна това лято. Мениджъра Рой Кийн остана доволен от факта, че нападателното му трио от Тринидад и Тобаго Кенуайн Джоунс, Дуайт Йорк и Карлос Едуардс се завърнаха невредими от приятелските срещи на националния си отбор през тази седмица.
Диего Тристан от Уест Хям ще премине късен медицински преглед, който ще определи съдбата му за днешната среща, докато Марк Ноубъл и Кийрън Дайер все още се възстановяват от контузии.
Джонатан Спектър ще бъде на линия за стартово място в единадесеторката на Кийн, но Дийн Аштън и Дани Габидон ще продължат възстановяването си.

Срещата започва от 18:00 ч българско време и ще се играе на „Стейдиъм ъф Лайт”
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки