Гриша Ганчев умува за глоби

Собственикът на Литекс Гриша Ганчев е бесен на футболистите след загубата с 0:2 от ЦСКА. Бизнесменът се чуди с какво да ги накаже. Ганчев все още не е решил дали да глобява играчите. Яснота по този въпрос ще има след срещата на боса с треньорското ръководство. Собственикът на "Литекс Комерс'' иска да знае защо футболистите продължават да играят слабо срещу грандовете от столицата.

Гриша Ганчев умува за глоби
Собственикът на Литекс Гриша Ганчев е бесен на футболистите след загубата с 0:2 от ЦСКА. Бизнесменът се чуди с какво да ги накаже. Ганчев все още не е решил дали да глобява играчите. Яснота по този въпрос ще има след срещата на боса с треньорското ръководство. Собственикът на "Литекс Комерс\\\'\\\' иска да знае защо футболистите продължават да играят слабо срещу грандовете от столицата.
Според отлично информирани източници хората на Станимир Стоилов могат да се разминат с глобите с оглед на факта, че тимът все още има шансове за титлата.
В понеделник футболистите ще имат почивка, а от вторник подновяват тренировките. За домакинството със Спартак в неделя се връщат наказаните Ивелин Попов и Михаил Венков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки