Челси иска да мотивира Дрогба

Ръководството на лондонския клуб коментира, че се нуждае отчаяно от головете на нападателя си Дидие Дрогба. Целта на „сините” ръководители е да мотивират кот д’ивоарецът, за да навлезе в топ форма.В момента стрелецът на Челси е резерва, тъй като до скоро лекуваше контузия, а физически още не е готов на сто процента. За отборът от Лондон предстои тежък мач в сряда срещу Бордо в Шампионската лига, като головете на Дрогба ще са задължителни. Неговият съотборник Флоран Малуда коментира, че колкото по-скоро Дрогба покаже своя потенциал, толкова по-добре ще бъде това за Челси.

Челси иска да мотивира Дрогба
Ръководството на лондонския клуб коментира, че се нуждае отчаяно от головете на нападателя си Дидие Дрогба. Целта на „сините” ръководители е да мотивират кот д’ивоарецът, за да навлезе в топ форма.

В момента стрелецът на Челси е резерва, тъй като до скоро лекуваше контузия, а физически още не е готов на сто процента. За отборът от Лондон предстои тежък мач в сряда срещу Бордо в Шампионската лига, като головете на Дрогба ще са необходими.

Неговият съотборник Флоран Малуда коментира, че колкото по-скоро Дрогба покаже своя потенциал, толкова по-добре ще бъде това за Челси.

„Аз мисля, че Дидие трябва да покаже на какво е способен. Всички сме наясно , че е великолепен голмайстор, но му е нужно време, тъй като претърпя контузия. Той е от тези футболисти, които могат да решат даден мач само с едно единствено отиграване.

Анелка се справя прекрасно, но ако е в тандем с Дрогба, нещата са повече от впечатляващи. Трябва да се отърсим от равенството срещу Нюкасъл и още в следващата среща да победим”, каза Молуда.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки