Футболист на Нефтохимик с отлично представяне на пробите в Англия

Футболистът на Нефтохимик Милен Гамаков се завърна от Рединг, където бе на едноседмични проби

Футболист на Нефтохимик с отлично представяне на пробите в Англия

Футболистът на Нефтохимик Милен Гамаков се завърна от Рединг, където бе на едноседмични проби. Младокът, който бележи голям растеж в кариерата си е впечатлил с изявите си треньорите, които са го наблюдавали по време на престоя му в английския тим. Очаква се до дни да стане ясна и конкретната оценка за младока в двете контроли, които той изигра на Острова.

Днес Милен ще вземе участие в тренировката на Нефтохимик и най-вероятно утре ще попадне в състава за двубоя с Калиакра. Преди мача на Лазур той ще получи от феновете на отбора приза за най-добър футболист на нафтата за два поредни месеца - март и април.

В същото време наставникът на шейховете Антон Спасов заяви, че освен от Рединг, интерес към офанзивния полузащитник проявяват още няколко клуба, както от елитната ни група, така и от силни европейски първенства. Преди заминаването за Англия, Милен сподели на страницата си в социалната мрежа Фейсбук, че мечтата му е да играе с Нефтохимик в А група и да вдигне Купата за 1-во място в групата.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки