Съдраха ни задника заради един гьонсурат

Страшни са не загубите, страшно е, че този е треньор

Съдраха ни задника заради един гьонсурат

Не ме е страх от министъра на културата, страх ме е от културата на министъра, каза преди трийсетина години Радой Ралин. Той не харесваше онзи министър. Сега във футбола стана по-лошо - не ни е страх от противника, страх ни е от нашия треньор. Той винаги ще намери начин да падне, дори когато това никога досега не се е случвало, както стана с Кипър.

Мъри има талант за такива работи. Или ще извика някакви синодални старци, на които не им трябват бутонки, а бастуни. Или ще нареди състав, който не се е виждал дори на снимка. Или ще им каже да правят такива работи, че като паднем 1:4, да се радваме, че не сме паднали 1:6 както срещу Сърбия.


Станимир Стоилов е гьонсурат и с тъпа упоритост заяви: Няма да подавам оставка! Това е наглост. Още по-нагло той погледна право в телевизионната камера и каза: Тези, които искат да подам оставка, не си обичат националния отбор. Този луд ли е, или е пълен тъпанар? А може би нас ни прави на тъпанари и ни се подиграва в очите!


Всъщност Станимир Стоилов е един нахален селски хитрец, на когото не му пука нито за националния отбор, нито за националното ни достойнство. По хасковските ливади такива неща няма, там растат дини и пъпеши. По лев килото вървяха на пазара в София това лято.
 

Само че този няма достойнство за пукнат лев. Но има доходи - да ви се завие свят. Тях Мъри цени повече от всякакво достойнство - лично и национално. Защото неговата заплата е 25 000 (словом - двадесет и пет хиляди) лева. На месец, което също е доста тъпо. Защото той не работи всеки месец, ако сте забелязали как вървят мачовете на националния отбор.


Ето затова не подава оставка. За 25 000 лв. на месец има хора, дето всякакви лайна ще изядат. И нас ще оцапат с всякакви лайна, без да им мигне окото, както стана в тези квалификации.


По този повод на Герена разказват следния виц. Срещнали се две прасета и влезли да вечерят в свинския ресторант. Питат сервитьора: "Какво имате за вечеря?" "Ами имаме лайна с праз", отговорил. "За мене без праз, защото имам среща и ще се целувам", казало едното прасе.

Остава да се сетите кое от двете прасета е Боби Михайлов. Защото наистина трябва да си голямо прасе, ако не изгониш веднага Станимир Стоилов и оставиш целия български народ в тази кал, в която ни набута Мъри.
 

Днес е паметен ден за световния баскетбол

Майкъл Джордан спира със спорта на 16 април 2003 г.

Левски - Напук на всичко!

Пропадането на "сините" продължава, но всичко е точно

И школата на Левски е кръгла нула!

На „Герена“ не могат да се съвземат, след като бившия шеф Йончо Арсов отнесе ценната флашка

Бандата на невинните

На "Герена" няма нито един отговорен за резултатите и дълговете

Футболна еуфория завладява Добрич

Добруджа играе най-важния си мач от 21 години насам

Ще изхвърлят ли съдиите Черно море от тройката

Отношение по темата взеха треньорът Илиев и капитанът Димов

Непостоянството на Костов

Треньорът затвърди стара слабост

Всички червени картони на Роналдо през годините

Португалецът с грозна проява в Саудитска Арабия

Левски отново е тъжна картинка!

"Сините" вече не са опонент на Лудогорец и ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки