Лаптопа поема ЦСКА?

Костадин Ангелов ще бъде представен на на 6 юни

Лаптопа поема ЦСКА?

 Новият старши-треньор на ЦСКА ще бъде Костадин Ангелов, съобщава ТВ7. Известният с прякора си Лаптопа специалист е почти сигурен за горещия стол на "Армията".

Официално новината ще бъде оповестена на 6 юни, когато отборът се събира за първа тренировка преди новия сезон във футболното първенство. Първоначално "червените" трябваше да бъдат свикани три дни по-рано, на 3 юни, но в последствие тези планове се промениха.

В близките дни ръководството на "армейците" ще дискутира представянето на отбора, както и работата на Милен Радуканов. В клуба не са доволни от това, което постигна отборът, тъй като не успя да стане нито шампион, нито да спучели Купата на България, както бе анонсирано по-рано през сезона.

Друг момент, който ще реши съдбата на Радуканов, е отношението на феновете към него. Те не могат да преглътнат някои резултати, които се получиха през пролентия полусезон, и се усъмниха в лоялността на Милен Радуканов към тях. Той дори беше набеден за човек на собствениците от "Титан", с които агитката е в открит конфликт. Милен Радуканов се завърна в клуба, след като замени сърбина Миодраг Йешич, който бе само два мача начело на "червените".

Ангелов е юноша на ЦСКА, като досега е водил отборите на “Видима-Раковски”, “Ботев” Пловдив и “Пирин” Благоевград. По информация на ТВ7 в момента Лаптопа е без работа и е най-актуалното име, спрягано за ЦСКА. Младият специалист няма да е скъпоплатен, колкото други известни имена, спрягани за поста. Самият Костадин Ангелов пък потвърди след домакинството на ЦСКА на “Славия”, че е имал преди това покана да работи в щаба на Радуканов.

Един от слуховете твърди, че Стойчо Младенов ще се върне отново на работа в клуба, след като двете страни изгладиха финансовите отношенията помежду си и лицензът на ЦСКА бе спасен. Той обаче няма намерение да се връща при това ръководство.

Един от вариантите за помощник треньор на новия наставник на "армийците" е Тодор Янчев. Той си тръгна от "Армията", несългасен с отношението към Стойчо Младенов и уволнението му, и премина в Славия. Янчев е един от любимците на "червената" агитка и това ще бъде поредният ход от страна на ръководството, за да стопи ледовете между двете страни.

Дерменджиев: След двата гола, мачът беше под наш контрол

"Винаги се играе по-спокойно в мачовете, когато водиш в класирането", заяви той

Киров: След червения картон ситуацията излезе извън контрол

„Трябва да обръщаме внимание на положителните неща.“, призова треньорът на Арда

Дончич: Нямаме психика

"Ще се борим до последно за оставане в елита", заяви треньорът на Локо София

Валентин Илиев: Нещата ще вървят към по-добро

"Показахме друго ниво", доволен бе треньорът на ЦСКА 1948

НА КРАЧКА ОТ 13-ТА: Лудогорец се разправи и с Арда (ВИДЕО)

"Орлите" на 11 точки от втория Черно море

ЦСКА 1948 влезе в топ 6 след обрат над Локо София (ВИДЕО)

Ради Кирилов вкара двете попадения за обрата с 2:1 в Бистрица

Официално: Хебър скочи срещу съдиите (ВИДЕО)

Вижте позицията на клуба от Пазарджик

Разрушават сектор „А“ на „Армията“

До края на юни теренът трябва да е чист, за да започне строежът на новия стадион

Левски с нов антирекорд

Вижте какво направиха „сините“

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки