Родолфо Ваноли: ЦСКА е татуиран върху кожата ми

ЦСКА остава в сърцето ми, в отлични отношения съм с Димитър Борисов

Родолфо Ваноли: ЦСКА е татуиран върху кожата ми
Спряганият за нов треньор на ЦСКА Ро­долфо Ваноли говори в предаването „Резултат" на телевизия Bulgaria On Air. Ето какво каза италианецът, който в момента води словенс­кия Копер.

ЗА ЗАВРЪЩАНЕТО НА „АРМИЯТА"
Това, което мога да кажа със сигурност към този момент, е, че съм в прекрасни отношения с единия от собственици­те на ЦСКА Димитър Борисов. Никога не съм крил, че за мен ЦСКА е специален клуб. Това е отбор, който остава в сърцето ти завинаги. Като татуиран е върху кожата ми, ако мога та­ка да се изразя. За мо­мента обаче съм тре­ньор на Копер в Слове­ния и имам договор с тима за още една годи на. Сега трябва да за­вършим сезона тук, след което ще имам вото, на които ще обсъ­дим бъдещите цели на клуба. Едва след това ще решавам какво да правя.

ЗА РАЗГОВОРИТЕ С ЦСКА
Вижте, аз съм серио­зен човек. В момента имам ангажимент към Копер и това е, което е на дневен ред за мен. Освен това мисля, че сегашният наставник на ЦСКА Милен Радуканов се справя отлично

ЗА УСЛОВИЯТА
Ако трябва да бъда честен, ще ви кажа, че причината да напусна ЦСКА като спортен ди­ректор миналата годи­на, беше именно защо­то треньорството ми липсваше! Мисля, че се справям добре като наставник и резултати­те могат да се видят. Го­воря специално за ра­ботата ми в Копер.

ЗА ДЪЛГОВЕТЕ НА ЦСКА
Аз никога не говоря за пари. Не те бяха причината да дойда в ЦСКА като спортен ди­ректор преди време. Направих го, защото вярвам в този клуб! След това, както вече ви споделих, започнах да усещам, че работата като треньор ми липсва и затова сега съм в Ко­пер. За мен парите са важни, разбира се, но по-важно е да се разви­вам като професиона­лист. Ако се стигне до договорка с ЦСКА, ня­ма притеснения. Сигу­рен съм, че от клуба ще бъдат коректни.

ЗА ВОЙНАТА ФЕНОВЕ - ШЕФОВЕ

Преди да си тръгна от ЦСКА миналата го­дина, дадох интервю пред една българска медия, в което споде­лих, че като спортен директор на клуба чу­вах какви ли не неща за ръководството на ЦСКА. Но истината е, че по мое време единс­твеният човек, който даваше пари за този от бор, беше именно Дими­тър Борисов. „Черве­ните" фенове наистина са неверо­ятни и според мен трябва да се пос­тигне едно обедине­ние в името на клуба, за да може ЦСКА   да настигне Лудогорец и Левски. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки