Моу най-после потвърди: Връщам се в Челси, там ме обичат

Специалния поясни, че ще бъде официално представен на "Стамфорд Бридж" до края на седмицата

Моу най-после потвърди: Връщам се в Челси, там ме обичат

Най-после и самият Жозе Моуриньо призна, че ще бъде новият мениджър на Челси! Специалния разкри още, че ще бъде официално представен на "Стамфорд Бридж" до края на седмицата.

"В понеделник ще пристигна в Лондон и до края на седмицата ще съм мениджър на Челси. Усещам, че хората там ме обичат, а в живота това са важни неща", заяви Моуриньо пред "Punto Pelota".

"Животът е прекалено хубав и кратък, и трябва да търсиш най-доброто за себе си", каза още Специалният, който каза "сбогом" на Реал (Мадрид) в събота с успех с 4:2 над Осасуна в последния кръг на „Ла Лига”, а спекулации за завръщането му на "Стамфорд Бридж" вървят отдавна.

Дори официалният сайтът на Висшата лига предсрочно обяви Моу за мениджър на Челси още вчера, но после се извини за гафа, тъй като новината бе с утрешна дата.

50-годишният спец се наслади на четири страхотни години със "сините" между 2004 и 2007, когато спечели две титли на Англия, Купата на ФА, две Купи на Лигата и Къмюнити Шийлд.

След това вдигна Шампионската лига с Интер през 2010 година, преди да спечели феновете на Реал с титлата от „Ла Лига” през 2012 година.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки