„Rock n’ Racquets” ще се проведе за осма поредна година

Американските тенисисти Анди Родик, Серина Уилямс и Джон Айснер, също както и датчанката Каролин Возняцки ще бъдат част от традиционния музикален тенис фестивал „Rock n’ Racquets”, който тази година ще се състои от 12 до 14 декември в американските градове Луивил, Колубмия и Ноксвил

„Rock n’ Racquets” ще се проведе за осма поредна година
Американските тенисисти Анди Родик, Серина Уилямс и Джон Айснер, също както и датчанката Каролин Возняцки ще бъдат част от традиционния музикален тенис фестивал „Rock n’ Racquets”, който тази година ще се състои от 12 до 14 декември в американските градове Луивил, Колубмия и Ноксвил.

Организатор на забавната шоу програма е благотворителната фондация  „Анди Родик”. Мероприятието е определяно от организаторите като симбиоза от тенис и музикално развлечение.

В рамките на мини турнира ще се проведат три мача: мъжки и женски на сингъл и също така един със смесени двойки, в който Родик и Уилямс ще играят срещу Возняцки и Айснер.

Благотворителният турнир се провежда в САЩ вече седем години подред. В предишните му издания участници са били тенис звезди от рода на Андре Агаси, Щефи Граф, Джеймс Блейк, Боб и Майк Браян.    

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки