Пререгистрират новия Етър на 17 юли

На тази дата “Ботев” (Дебелец) е насрочил събрание, в което трябва да промени името на “Етър В. Търново”

Пререгистрират новия Етър на 17 юли
На 17 юли ще бъде Общото събрание за пререгистрирането на новия “Етър”, пише “Велико Търново спорт”. На тази дата “Ботев” (Дебелец) е насрочил събрание, в което трябва да промени името на “Етър В. Търново”, да премести седалището му в старата столица и да избере нова клубна управа.
 
Общото събрание на Сдружение с нестопанска цел Футболен клуб “Ботев-Дебелец” със седалище в гр. Дебелец на ул. “Патриарх Евтимий Търновски” е насрочено за 17 юли от 17:30 ч. на същия адрес. То се свиква от настоящия Управителен съвет на сдружението, като в дневния ред има 7 точки.

Първата е отчет за дейността на сдружението 2011-2012 година, следва приемане на годишния финансов отчет за 2012 г. Приемане на нови членове на сдружението е заложено в трета точка от дневния ред.

Четвърта точка е “вземане решение за промяна на наименованието, седалището и адреса на управление на сдружението”. Другите планирани точки за вземане решение за изменение на Устава на сдружението, избор на ръководни органи на сдружението и точка “разни”.
По закон при липса на кворум, на основание чл.27 от ЗЮЛНЦ, събранието ще се проведе същия ден, един час по-късно – в 18:30 ч., на същото място и при същия дневен ред, независимо от броя на присъстващите.

Вече бе обявено от кмета на В. Търново инж. Даниел Панов и председателя на Зоналния съвет на БФС Георги Велинов, че новият “Етър В. Търново” ще влезе във “В” група именно с лиценза на “Ботев” (Дебелец).

След провеждането на събранието трябва да бъде предложено от кмета Даниел Панов на сесия на Общинския съвет съветниците да гласуват в преобразуването на клуба в общински. Следващата сесия на местния парламент е на 25 юли т.г. и това е най-ранният възможен вариант, в който да мине гласуването.

Днес имаше редовна сесия на Общинския съвет, но в нея не бе предвидена точка за футбола и за “Етър”. Въпреки това председателят на фен клуб “Етър” Венелин Русанов и колегата му Валентин Гитев дойдоха за заседанието. Двамата искаха да питат какво се случва с футбола в старата столица и каква ще е съдбата на юношите старша възраст, класирали се за участие в националната група до 19 години.
Русанов се записа за изказване по точката, свързана с отлагането на Общото събрание на смесеното дружество “Пазари ВТ”. Заради промените в дневния ред и служебни ангажименти обаче той не успя да отправи питанията си от трибуната. Двамата представители на фенклуба разпънаха от трибуната плакат с надпис “Етър ????”. Преди да си тръгнат, те оставиха плаката на подиума в залата, където заседаваха общинарите.
 

Първенството на “В” група стартира на 11 август. Това означава, че за две седмици ще трябва да бъде изградена структура на клуба, управителен съвет, да бъде назначен треньор и да се прави селекция, да бъде направена подготовка на бъдещия отбор за участие в първенството, а междувременно да бъде завършен и ремонтът на стадион “Ивайло”… 

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

Спортист запази шансове за спасение, Монтана пък за промоция в елита

И двата тима постигнаха победи в днешните си мачове от Втора лига

Септември (София) надви с лекота Марица и е все по-близо до класиране в елита

Столичани стигнаха до успех с 2:0 като гости

Ахмедов от Спартак Вн се цели в рекорд

Вижте какъв

Киселичков: Добруджа трябва да играе така, както днес след почивката

„Изгубихме един мач точно за 10 минути през първото полувреме“

Марек ще продължи с победите на "Бончук" и срещу Дунав

Вижте подробности

Росен Кирилов: Чакат ни 6 тежки мача и трябва да сме амбицирани

"Второто полувреме трябва да признаем, че беше на Добруджа"

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки