Билети между 5 и 40 лв. за реванша между Ботев (Пд) и Астана

ПФК "Ботев" Пловдив обяви цените на билетите за реванша от първия предварителен кръг за Лига Европа срещу казахстанския "Астана". Двубоят ще се играе на 11 юли на стадион "Лазур" в Бургас

Билети между 5 и 40 лв. за реванша между Ботев (Пд) и Астана
ПФК "Ботев" Пловдив обяви цените на билетите за реванша от първия предварителен кръг за Лига Европа срещу казахстанския "Астана". Двубоят ще се играе на 11 юли на стадион "Лазур" в Бургас, а цените на пропуските са разпределени по сектори, като стойността им е от 5 до 40 лева.
 
Билетите за масовите сектори ще са на цена 10 лева. Ученици и възрастни хора над 65 години ще влизат с билети на цена от 5 лева. В сектор "А" билетите са от 20 до 40 лева, в зависимост от блоковете. Билетите се пускат в продажба в неделя (07.07) и ще се продават във феншопа на ст. "Христо Ботев". В деня на мача от ценните хартийки ще има и на стадион "Лазур".


Освен това се организира и екскурзия за евросблъсъка с "Астана", като записванията за нея ще стартират също в неделя във феншопа. Информация за цената на пътуването, както и точният час на потегляне на автобусите, ще бъде пусната по-късно. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки