Ботев (Пд) води 17 000 в Бургас

16 700 билети очакват бултрасите на касите на "Христо Ботев" от неделя за реванша с Астана

Ботев (Пд) води 17 000 в Бургас
Близо 17 000 билета за реванша между Ботев и Астана в Бургас ще бъдат пуснати в продажба от днес.

"Точно 16 700 са отпечатани и ще са по касите на стадион "Христо Ботев" от неделя. Това е и пълният капацитет на "Лазур" в Бургас, без буферните зони. Колко фенове ще дойдат да ни подкрепят край морето, не се знае. Очакваме стадионът да е пълен поне на 80 процента", заяви за "Стандарт" финансовият директор на "канарчетата" Иван Йотков.
 
Блесналият с фамозно изпълнение при гола за Ботев срещу Астана в Казахстан Томаш Иршак пък призна, че е вкарал най-важния гол в кариерата си.

"Това попадение за мен е специално и велико. Много исках да играя с Ботев в европейски мач. Това, че се разписах, е изключителен момент", сподели халфът. Иршак добави още: "Целият отбор бе задружен и извоюва добър резултат, който обаче не значи нищо. Шансовете все още са 50 на 50".

Очакванията си за сблъсъка с казахите разкри и Данчо Христов. "След успеха като гост сме по-уверени и самочувствието расте. Задължително трябва да отстраним "Астана". Навлизаме във все по-добър игрови ритъм. Няма какво да чакаме нашите привърженици в Бургас - и без да ги чакаме, те ще си дойдат и ще ни подкрепят, защото са номер 1", изчетка "бултрасите" сърцатият защитник. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки