Ботев пристигна в Германия след двучасов полет

"Канарчетата" се настаниха в градчето Лудвигсбург, което се намира на 25 км. от стадиона, където ще се играе реванша с Щутгарт

Ботев пристигна в Германия след двучасов полет
Отборът на Ботев пристигна на германска земя ден преди мача-реванш от третия предварителен кръг на Лига Европа срещу Щутгарт. След двучасов полет от Пловдив до Щутгарт "канарчетата" бяха превозени с автобус до хотела си в Лудвигсбург, съобщават от Ботев на официалния си сайт.

Градчето, в което се настаниха "жълто-черните", се намира на около 25 км. от Аспах, където в четвъртък от 21:20ч. българско време на "Комтех Арена" възпитаниците на Станимир Стоилов излизат срещу своя съперник от Бундеслигата след 1:1 в първия мач на "Лазур".

В 19:30ч. българско време Ботев ще направи официалната си тренировка на терена, на който ще се играе двубоя. Групата на "канарчетата" в Германия се състои от 20 футболисти, като двама от тях няма да намерят място в тимовия лист за двубоя.

Ето и групата на "жълто-черните":

Адам Стаховяк, Росен Андонов, Филип Димитров, Йордан Христов, Елведин Джинич, Сивард Спрокел, Бобан Грънчаров, Артур Енрике, Веселин Минев, Костадин Дяков, Борис Галчев, Томаш Иршак, Георги Сърмов, Луис Педро, Тодор Неделев, Мариян Огнянов, Валери Домовчийски, Станислав Костов, Абел Анисе, Ромарио Кортзорг 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки