ЦСКА може да участва в турнир за купата на ОНД

Българският шампион ЦСКА е между вариантите за 16-и отбор в традиционния турнир за Купата на ОНД през януари, обяви генералният директор на Руския футболен съюз Алексей Сорокин. След определянето на последния участник, ще бъде теглен жребият за състезанието, в което ще вземат участие шампионите от страните от бившия СССР, съобщава вестник "Советский спорт". За последното вакантно място кандидати са още финландският Интер и словашкият Домжале.

Българският шампион ЦСКА е между вариантите за 16-и отбор в традиционния турнир за Купата на ОНД през януари, обяви генералният директор на Руския футболен съюз Алексей Сорокин. След определянето на последния участник, ще бъде теглен жребият за състезанието, в което ще вземат участие шампионите от страните от бившия СССР, съобщава вестник "Советский спорт". За последното вакантно място кандидати са още финландският Интер и словашкият Домжале.

„Всичко ще бъде решено до няколко дни. Съставът на участниците ще бъде обявен в деня на жребия. РФС е изпратил официална покана до Футболния съюз на Сърбия да определи участник в турнира, но няма официален отговор с посочен отбор. Все пак ни се иска Сърбия да изпрати шампиона си на турнира”, поясни Сорокин.

Още от БГ Футбол

Това разкритие направи Георги Илиев

Вижте какво пишат шампионите в официалния си сайт

Вижте състава на „сините“ за проверката

Баия ще плати клаузата на Каули, която е 2.5 млн. евро

В момента спортно-техническият щаб работи усилено по намирането на противник

Вижте подробности

Вижте подробности

Ето и подробностите

Това са Ерик Михалев, Петър Пейчев и Стилиян Стоянов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки