КХЛ назова треньорите на отборите на Яшин и Ягр

Континенталната хокейна лига (КХЛ) обяви треньорските състави, които ще водят отборите на Алексей Яшин и Яромир Ягр в Мача на звездите

КХЛ назова треньорите на отборите на Яшин и Ягр
Континенталната хокейна лига (КХЛ) обяви треньорските състави, които ще водят отборите на Алексей Яшин и Яромир Ягр в Мача на звездите.

Ръководството в тима на Яшин ще бъде водено от съвместните усилия на Сергей Михалев, треньор на текущия шампион в КХЛ „Салават Юлаев”, националният наставник на Русия Вячеслав Биков и помощник треньорът на Русия Игор Захаркин.

Треньорската бригада, която ще води отбора на Ягр е в състав главният треньор на петербургския СКА и петкратен носител на Купа Стенли американецът Бари Смит, ръководителят на ярославския Локомотив финландецът Кари Хейкиля, а също така и треньорът на Динамо (Москва) Владимир Вуйтек.

„Мачът на звездите” ще се играе на 10 януари 2009 г в Москва, но конкретен домакин на събитието още не е определен. Силна кандидатура стои в лицето на ледената пързалка на Червения площад.

Днес към 12:00 ч московско време официалната интернет страница на КХЛ стартира гласуване за определяне съставите, които ще излязат на леда. След няколко часа гласуването бе прекратено поради технически причини, като не се съобщава кога ще бъде възобновено.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки