Роджър Федерер: Доволен съм от програмата ми за 2009-а година

"Програмата ми е вече готова и съвсем скоро започвам тренировки. Имам още малко почивка и искам да прекарам повече време с моята приятелка Мирка. Ще се отнеса много сериозно към тренировките, защото те имат голямо значние и от тях зависи представянето ми през новия сезон. Надявам се да успея да си върна първото място в ранглистата и да се представя успешно през новата календарна година", заяви Федерер.

Роджър Федерер: Доволен съм от програмата ми за 2009-а година
Световният номер 2 Роджър Федерер остана доволен от програмата си за 2009-а година, съобщава tennis.com. Toй сподели, че все още не е започнал подготовка, защото иска да отдели повече време на неговата приятелка Мирка.

"Програмата ми е вече готова и съвсем скоро започвам тренировки. Имам още малко почивка и искам да прекарам повече време с моята приятелка Мирка. Ще се отнеса много сериозно към тренировките, защото те имат голямо значение и от тях зависи представянето ми през следващия сезон. Надявам се да успея да си върна първото място в ранглистата и да се представя успешно през новата календарна година", заяви Федерер.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки