Стоев: Създадохме много положения, но вкарахме малко

„Берое доста ни затрудни и заслужават нашите адмирации”

Стоев: Създадохме много положения, но вкарахме малко

Първото полувреме започнахме добре, но завършихме много зле. Така коментира победата с 3:0 над Берое наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев.

„Не бях доволен в последните минути преди почивката, защото предоставихме инициативата на Берое, но през втората част я поехме изцяло и заслужено спечелихме. Имахме доста положения, но вкарахме малко. Това не е хубаво, но като цяло съм по-доволен от второто полувреме. Може би Барт не влезе добре в мача, но през втората част показа нужното ниво."

"Вижда се, че когато играем с настроение, създаваме положения. Берое доста ни затрудни и заслужават нашите адмирации”, допълни Стоев, който бе запитан дали е пожелал на рожденика Марселиньо да вкара две попадения в срещата преди първия съдийски сигнал и отговори така:

„Аз не знам, че Марселиньо има рожден ден, от вас научавам и сега ще му честитя. В нападателен аспект той е доста силен, но аз му казах, че трябва още да работи, за да се научи да помага и на защитата. Тогава ще стане още по-голям футболист, все пак той е халф.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки