Линдзи Вон най-бърза в тренировките при жените, мъжката сесия отложена

Линдзи Вон постигна най-добро време във втората тренировъчна сесия за спускането в Лейк Луиз. Текущата шампионка по ски алпийски дисциплини, която разполага с три победи на трасето в Албърта покри дистанцията от 3052м за 1:53.31 секунди

Линдзи Вон най-бърза в тренировките при жените, мъжката сесия отложена
Линдзи Вон постигна най-добро време във втората тренировъчна сесия за спускането в Лейк Луиз. Текущата шампионка по ски алпийски дисциплини, която разполага с три победи на трасето в Албърта покри дистанцията от 3052м за 1:53.31 секунди.

На две стотни зад нея завърши Аня Персон от Швеция, докато австрийката Ингрид Румфхубер заформи лидерската тройка с време 1:54.49. Дамите разполагат с още един тренировъчен ден преди редовния старт, който е заплануван за петък 5 декември.

Вторият ден от тренировъчните сесии при мъжете в Бийвър Крийк, Колорадо бе отменен. Официални представители на проявата са взели решението, че ще бъде по-удачно трасето да бъде подготвено за предстоящата Комбинация, състояща се от едно спускане и слалом в два манша с комбинирано време) в четвъртък старт.

Калъм Кларк, вицепрезидент на организационния комитет в Колорадо заяви: „В последните няколко дни снежната покривка варира от 10 до 15 см и на фона добрата тренировъчна сесия от вчера сега е точният момент да насочим усилията си към качествената подготовка на трасето. Така ще увеличим шансовете за едно наистина добро състезание”.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки