Дарко Тасевски отива да играе в Тайланд

Бившият халф на Левски взима със себе си и Мис България 2010 Ромина Андонова, и дъщеричката им Дария

Дарко Тасевски отива да играе в Тайланд
Бившият халф на Левски Дарко Тасевски ще продължи футболната си кариера в Тайланд. С него заминава и жена му Ромина, която е мис България 2010. Двамата вече имат дъщеря - Дария, а скоро ще се роди и второто им дете.

29-годишният македонски национал парафира контракт за 2 сезона с Банкок Глас, който завърши на пето място в местното първенство през изминалия сезон.

Тасевски за последно игра в израелския Ирони Кирят Шмона, където премина през лятото на 2012 година след четири сезона в Левски.

"Радвам се, че съм тук. За първи път съм в Тайланд. Запознах се с футбола в страната след разговор с моя сънародник и съотборник от националния отбор на Македония Марио Джуровски, който играе в местното първенство.

Разбрах, е футболът в Тайланд се развива сериозно в последните години и нивото на игра непрекъснато се подобрява", каза Тасевски, който взе любимия си номер 22.

"Причината да избера Тайланд е, че имах нужда от ново предизвикателство. От десет години играя професионално и вече съм бил на доста места в Европа. Исках промяна и затова приех офертата на Банкок Глас", допълни той. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки