България може да премери сили с Украйна в контрола през март

В украинската федерация по футбол имали пет варианта за съперник през март 2014 година, а освен България две от останалите четири опции са Армения и Русия

България може да премери сили с Украйна в контрола през март

Националният отбор на България по футбол е вариант за съперник на Украйна за контролна среща през март, съобщават украинските медии. В украинската федерация по футбол имали пет варианта за съперник през март 2014 година, а освен България две от останалите четири опции са Армения и Русия.

Румъния също била в широкия списък за съперник на селекцията на Михайло Фоменко, но те избрали Аржентина, която ще им гостува в Букурещ. Датата на ФИФА за международни мачове е 5-и март.

"За ролята на наш съперник за спаринг през март имаме няколко съперника, но конкретика за момента няма. С кого ще играем и къде, зависи от лагерите на водещите ни клубове, които дават основата на националния отбор - Шахтьор, Металист, Динамо и Днепър", обясни селекционерът Фоменко пред вестник Спорт Експрес в Украйна.

Неотдавна треньорът поднови договора си с федерацията и ще води Украйна до края на 2015-а година с опция за още шест месеца при класиране на Европейското първенство във Франция през 2016 година.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки