Макриев пред завръщане в Израел?

Нападателят има 16 мача и 5 гола с екипа на Левски

Макриев пред завръщане в Израел?

Нападателят на Левски Димитър Макриев може да се върне в израелското първенство с екипа на Апоел (Акре), съобщава вестник "One". Навършилият преди дни 30 години нападател е един от футболистите, който е пред раздяла със сините, но все още не е ясно как точно ще стане това. Иначе израелците са осъществили вече контакт с играча.

 

Макриев има 16 мача и 5 гола за Левски от 20-и август насам, когато пристигна като свободен агент, но мрежите, които посетиха неговите удари са само на слабаците Пирин (ГД), Нефтохимик и Черноморец и така той не се превърна в головата машина, която търсеха на Герена.


Апоел (Акре) в момента се намира на 11-о място в 14-членната лига на Израел и може да се превърне втория отбор, който го ангажира от тази страна след Ашдод, за който има два периода. Левски пък е пред привличането на нов дефанзивен халф, чиято националност и възраст все още не е изяснена. Мениджър, приближен на директора на клуба Иво Тонев, опитва да убеди играча да пристигне на стадион Георги Аспарухов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки